Сургалт үргэлжлэх хугацаа: Гастро-Аялалын хугацаа:
2024.03.15 - 2024.03.22 хооронд 7 хоног 2024.03.14 - 2024.03.24 хооронд
Төлбөр :
Гастро Аялалын 10 хоногийн хөтөлбөрийн үндсэн төлбөр : 9,700,000₮
Сургалтын төлбөр хөнгөлсөн аялалын төлбөр: 6,200,000₮
Сургалтын хурээлэнтэй танилцах, онолын хичээлийг лекци хэлбэрээр суралцах, дамжааны хичээлийг судлах
Гастрономи институтын сургалтын танхим - гал тогоонд ажиллах бөгөөд багаар болон ганцаарчилсан дадлагын ажил хийгдэнэ.
Хоол хийх орчин үеийн арга техникийг судлах:
удаан галд жигнэх, конфи -гийн техник, жигнэх, бага температурын боловсруулалт, хүйтэн ба халуунаар утах, хатаах, исгэх, шингэн азот, сифон, усгүйжүүлэгч, гомогенизатортой ажиллах гэх мэт.
Bellini Gastronomic Ecosystem рестораны гал тогоогоор зочлох
Огноо:
Цаг:
2024.03.15
10:00-18:00
2024.03.16
10:00-17:00
2024.03.18
10:00-18:00
2024.03.19
10:00-18:00
2024.03.20
10:00-18:00
2024.03.21
10:00-18:00
2024.03.22
10:00-17:00
- Нарийн хэрчсэн өргөст хэмхтэй, гүнжидийн сүмсэнд шарсан үхрийн мах (ростбиф)
- Нугасны пате/интоор/цөцгийтэй бриошь
- Цөцгийтэй бриошь (франц талх)
- Утсан хулд загасны пате (утах техник)
- Страчателла болон чихэрлэг чили сүмстэй шаржигнуур хаш
- Францын сонгодог бялуу Пате Крут
- Хатаасан томат, лийр болон цэнхэр хөгцтэй бяслагтай салат (ногооны винегрет амтлагчтай)
- Чихэрлэг чили сүмстэй ногооны спринг-ролл
- ГРЮЙЕР бяслагтай, сонгинотой франц шөл
- Загасны шөл/эсвэл неоклассик том-ям
- Утсан нугастай вандуйны крем-шөл
- Үхрийн мах, хүнсний ногоотой консоме (яншуйн үндэс, лууван, шалот сонгино, манжин, ногоон шош, шнитт-сонгино)
- Пашот өндөг, трюфель эспума, төмсний чипстэй төмсний зөөлөн крем
- Жигнэж болгосон бөднө шувуу, гурван төрлийн бүтэцтэй чинцайтай (су- вид, бүтэцтэй ажиллах: крем, нуазет, чипс)
- Жигнэж болгосон хонины шаант (хонгорзул, цагаан будааны попкорн/гааны деми-глейс)
- Жигнэж болгосон үхрийн хавирга, цэцэгт байцааны крем, ПОРТО сүмстэй
- Төмсний крем, түрсний сүмстэй цурхай загасны байцаатай ороомог (голубцы)
- Сам хорхойн бисквитны сүмстэй цагаан загасны бялуу (расстегай)
- Утсан сонгины сүмстэй, халуун ногооны амтлагчтай жигнэж болгосон хурганы мах
- Шарон сүмстэй, гуриланд жигнэсэн сибас (гурилтай ажиллах, загасны махаар муслин бэлдэх технологи)
- Хүсний ногоотой туулайн нурууны мах (чинцайн нуазет, өнгөт лууван ба төмс/мөөгний деми глейс)
- Давхаргатай гуриланд жигнэсэн шампиньоны дюксельтэй гахайн мах
- Зөөлөн муслин шанзтай тахианы цээж мах, хальстай
- Страчателла бяслаг болон улаан түрстэй цуккини бин (оладьи)
- Сувдан арвай, порто сүмстэй удаан гал дээр болгосон тугалны завьжны мах
- Нухсан төмс, мөөг-цөцгийний сүмстэй цурхай загасны тефтель
- Деми-глейс сүмс (хийх технологи)
- Сармистай цөцгийн тос, ногооны амтлагчтай жигнэсэн дун
- Терияки чили сүмстэй шарсан дүпү